dilluns, 3 de març del 2008

8 de febrer

Hola!!!
Vaig una mica atrasada amb el blog però es que no he tingut gaire temps amb els examens jeje
El divendres 8 de Febrer vaig tornar a anar amb la Rosario i la Sara perquè hem van dir que havia sortit a donar una volta.
Quan vam entrar vam trobar la Rosario mirant una revista i ens va explicar que ella sempre es llegia un article de la revista que hi explica històries particulars de la gent però que havia mirat per tota la revista i no el trobava, aleshores la vam ajudar a buscar-lo i al final el vem trobar.
La Rosario ens va dir que a ella li porten les revistes i quan se les a acabat de llegir les deixa a gent de la residència perquè se les llegeixin, i els dijous va a dinar fora i alla se la canvien per una altra revista diferent quan ja se l'ha llegit.
Durant la resta de l'hora vam estar parlant de noticies d'actualitat i de molts cotilleos que sortien a la revista, com per exemple de l'infanta Elena, la Leticia Ortiz i el Principe Felipe etc. i ens va donar la seva opinió i nosaltres la nostra i també ens va posar al dia de tots els cotilleos que no sabiem.
Aquest dia ens vam passar l'hora parlant de cotilleos i premsa rosa i la veritat es que va ser divertit perquè va ser diferent.
CARLA